Jóga tanfolyam Kádár Zoltán vezetésével 2016.

„ A Zoli szakmailag is jó és szeretem a humorát. Óra után mindig jobban vagyok mint előtte.” 

„Zoli profizmusa nagyon tetszik, megbízok abban, amit mond, nagy figyelmet fordít arra, hogy aki elsajátítja nála a jógát, biztonsággal tudja alkalmazni a későbbiekben is.” 

„Nagyon sok újdonságot hallottam az Oktatótól, amit igyekszem a napi életben is kamatoztatni.”

„Nagyon sok mindent megértettem az ászanákkal, a saját testemmel és a mindennapi élettel kapcsolatban. Javult a testtudatom, s összességében nagy felismeréseim voltak, vannak.”

 

„Jó tudni mit miért csinálunk. Ízületek rugalmasságának fenntartására igen jó, ill. általános közérzetjavító :-), tartás-javító.” 

„A tanfolyam során sok dolgot tanultam Zolitól amit igyekszem a hétköznapokban alkalmazni (elsősorban a helyes testtartást ülés közben).

Azért ajánlanám az ismerőseimnek a tanfolyamot mert alapvető dolgokat (pl. helyes testtartás) magyaráz el és gyakoroltat be Zoli ami mindenki számára hasznos.” 

„Nagyon jó magyarázat az ászanákhoz ( meg azért van filozófia is), jól begyakoroltatott pózok, rétegesen felépített ászanák és azok begyakorlása, gyakorlati "útmutatót" kapunk mind fizikálisan mind mentálisan a hétköznapi élethez.” 

„Jó megtapasztalni, hogy mire vagyok képes.” 

„Az oktató felkészültsége csúcs volt. Többet jógáztam otthon.” 

„Nyugalom, fokozatosság, felépítettség.”

„Zoli egy kivételes, magával ragadó egyéniség. Szavai, tanácsai ott csengenek a fülemben a mindennapokban. (Az ő hatására mertem elhinni, hogy képes vagyok változtatni az életemen. Fantasztikus!)

„Zoli lelkesen tanít, mégsem harsány. A gyakorlatok során mindig elmondja, ismételve is, hogy hogyan kell végrehajtani, mire kell figyelni. Az ászanák mentális hatásairól, az élet törvényszerűségeiről is kapunk ismereteket. Az órák jó hangulatúak.

Volt, hogy fájdalom érzettel mentem órára, ami az óra végére elmúlt.

A kapott ismeretek alkalmazásával, rendszeres gyakorlással jobb életminőséget lehet elérni.”

„Csodálatos felismerés volt, hogy tudok figyelni a kisujjamra is.  Sokkal jobb a közérzetem. Felkeltette érdeklődésemet a jóga teljes megismerésére.”

„A mindennapjaim során bizonyos értelemben tudatosan is és tudattalanul is korrigàlom, érzem a testem jelzéseit ès tudok rá reagálni.

Erősebbnek, kicsit mindig bölcsebbnek és bátrabbnak érzem magam.”

„Amióta elkezdtem a tanfolyamot, jobban odafigyelek a tartásomra, többször észreveszem, hogy próbálok javítani rajt. Az előadások során hallott tanácsokat is próbálom hasznosítani, beiktatni a mindennapjaimba. 

A környezetemben nagyon sok a különböző ízületi fájdalmakra panaszkodó, valamint a mindennapi stressz hatására kialakult problémákkal küszködő ember. Ezek javítására, esetleg megszüntetésére ajánlanám mindenkinek a jógát.”

 

 

  

// OWNCODE 20170106