GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

1. Ha még sohasem jógáztam akkor is elkezdhetem?

Igen, a gerincjóga órákon sokan kezdők, nem fogsz "kilógni" a sorból! :)

2. Tanfolyam jellegűek az órák vagy bármikor csatlakozhatok?

A gyakorló órákhoz bármikor lehet csatlakozni, a tanfolyamokhoz nem (de ezt külön feltüntetjük az órarendeben).

3. Mit kell vinnem órára?

Kényelmes ruhát és csúszásmentes jógamatracot hozz magaddal! Ha fázós vagy a relaxáció alatt egy vékony pléd jól eshet!  Ha nem tudod, milyen matracot és hol vegyél, nálam is vehetsz. Ha még néhány hétig nem szeretnél venni, nálunk jelképes összegért kölcsönözhetsz is!

4. Hol vannak az órák ?

Belváros: Zalaegerszeg, Békeligeti út 1.  A Megyeháza Békeliget felőli szárnya, irodaház.  A terem az 1. emeleten van (van magasföldszint is), de a portán segítenek megtalálni.

HELYSZÍN

 

5. Mikor és hol vannak órák?

Az aktuális órarendet megtalálod,  ha az ÓRAREND menüpontra kattintasz

6. Lehet bérlettel járni jógázni?

Igen, 4 alkalmas bérletet lehet venni.  Ez azért nagyon fontos, mert ha egyszer elkezdtél jógázni, és fejlődni szeretnél, ajánlott, hogy rendszeresen járj.

A bérletek árát az ÁRLISTA menüpontban találod!

8. Hol használhatom fel a bérletem?

A bérlet minden, gyakorló órán felhasználható (a tanfolyamokon nem), így ha nem tudsz eljönni a megszokott időpontban, bármelyik másik időpontban is eljöhetsz! Így biztos, hogy fel tudod használni a bérletedet és biztos a fejlődés is!:) Hetente akár több alkalommal  is jöhetsz jógázni. Lásd az ÓRAREND menüpontot!

9. Mi az, hogy GERINCJÓGA és mire jó?

Ajánlom, hogy olvasd el a Kezdő vagyok, hol kezdjem? menüpontot, ott választ találsz a kérdéseidre! Ha nem, keress meg nyugodtan valamelyik elérhetőségen, hamarosan válaszolok!

10. Minden alkalommal be kell jelentkezni az órára?

Igen, a pandémia miatt az órákra kérjük, jelentkezz be itt: https://bekeligetejogastudio.booked4.us

11. Van alsó vagy felső korhatár?

Nincs, gyere el, próbáld ki, hogyan érzed magad közben és utána!

12. Lehet jógázni gerincsérvvel?

Javasoljuk, ha bármilyen egészségügyi problémával küzdesz, előtte konzultálj orvossal és csak szakorvos beleegyezésével vegyél részt az óráinkon.  

A Gerincjóga elsősorban egy PREVENTÍV, CSOPORTOS mozgásforma, a már kialakult elváltozásokat szakorvos illetve gyógytornász segítségével kell kezelni.

Az alábbiak tudomásulvételével vehetsz részt a jóga óráinkon:

 

  • A jógatanfolyamon/jóga órákon saját felelősségemre és saját testi-lelki egészségi állapotom ismeretében veszek részt. A jóga biztonságos gyakorlása érdekében bármilyen egészségügyi probléma, illetve várandósság esetén az óra kezdete előtt erről tájékoztatom az oktatót.

  • Tudomásul veszem, hogy bármilyen - fizikai vagy mentális - betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A jóga, illetve jógaterápia nem helyettesíti a konvencionális gyógyítási tevékenységet.

  • Tudomásom van arról, hogy krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

  • Tudomásul veszem, hogy a jógatanfolyam elvégzését követően a tanultakat önállóan alkalmazhatom, de nem oktathatom.

     

 

  

// OWNCODE 20170106