Veczkó Zsuzsanna

1. Mikor kezdtél el gyakorolni?
2015 szeptemberbem az első (ingyenes) óra után úgy éreztem, ide jönnöm kell.  Kádár Zoli tanfolyamára kezdtem járni. Év végétől Vera óráin is részt vettem.  Nyugdías életem első döntése vollt.

2. Miért kezdtél el jógázni?
Rendszeresen soha nem sportoltam. Szükségét éreztem valamiféle  "karbantartás"  -t  elkezdeni.

3. Miben segít neked a jóga?


Csodálatos felfedezés volt, hogy a saját testemre tudok figyelni.  Egyik óra után Verának megjegyeztem , nem tudom láttad-e, de meg tudtam csinálni amit mondtál.  Jó lett a közérzetem, fittnek, egészségesnek  éreztem, érzem magam. Nyugodtabb, elfogadóbb lettem.  Imádom hallani Vera utolsó két mondatát:  Tudatosítsd magadban, hogy a saját........ ( tudjátok!!!)

4. Milyen rendszerességgel jársz hozzánk és/vagy gyakorolsz otthon?
Sajnos hajlamos vagyok órákat kihagyni akkor is amikor nem unokázom,  de az 1 perc jóga ösztönzött a napi, akár csak néhány perces gyakorlásra minden nap.

5. Hagytad-e abba a gyakorlást és ha igen, miért kezdted újra?
Sajnos volt néhány hónap kihagyás, de az 1 perces gyakorlást csináltam.  Újrakezdtem, mert hiányzott a gyakorlás, a társak, az órák légköre.

5+1 Miért a Béke Ligete Jógastúdiót választod a rendszeres jóga gyakorláshoz?
Az első keresgélésre kb. 2014- ben ezt a stúdiót találtam a neten, de nem mentem el.  2015- ben egy email hívott egy kezdő  tanfolyamra. Mentem, és lassan öt éve maradtam.  Egyszerűen szeretem az órákat,  az oktatókat, a jógás társakat.

A stafétát Hóbor Nikolettnek adom át.
Ha szeretnéd az összes jógást megismerni, kattints IDE!

 

  

// OWNCODE 20170106