Dézsi Márta1. Mikor kezdtél el gyakorolni?

Jógázni, már közel 20 éve kezdtem.  Akkori mesterem Dr. Kovács László a Samadhi Kör tagja, a homeopátiával, kineziológiával foglalkozó orvos volt.  A Béke Ligete jógastúdiót második éve látogatom.

2. Miért kezdtél el jógázni?


A mozgás mindig szerves része volt életemnek. Évtizedekkel ezelőtti találkozásom a jógával olyan meghatározó élmény volt, hogy azóta is kerestem az újrakezdés lehetőségét.

3. Miben segít neked a jóga?
A jóga számomra fizikai-szellemi-lelki megerősítés. Segít visszaállítani, megőrízni  testi egészségemet, lecsendesít, erőt ad a mindennapi élet feladatainak megoldásához.

4. Milyen rendszerességgel jársz hozzánk és/vagy gyakorolsz otthon?
Önállóan rendszeresen gyakorolok, de szükségem van az oktatók és a közösség pozitív megerősítésére és kontrolljára, ezért  gerinc és senior jóga órákra járok.

5. Hagytad-e abba a gyakorlást és ha igen, miért kezdted újra?
Régi csoportom a jógaoktató elköltözésével szűnt meg. Hiányát mindig éreztem, ezért örömmel jöttem ebbe a stúdióba.

5+1 Miért a Béke Ligete Jógastúdiót választod a rendszeres jóga gyakorláshoz?
Sok kitérő után itt megtaláltam azt a szakmai tudást, emberi hozzáállást, azt a közösségi légkört, amit oly sok évig hiányoltam.  Nagyon örülök, hogy a Béke Ligete jógastúdió sokszínűségével lehető teszi, hogy jógatársaim mellett a nekem  legfontosabbakkal,(lányommal, unokámmal) együtt gyakoroljak.  Emellett, biztosított számunkra az életkornak és érdeklődési területnek megfelelő választás is.

A staféta botot Veczkó Zsuzsának szeretném átadni.
Ha szeretnéd az összes jógást megismerni, kattints IDE!

 

  

// OWNCODE 20170106