Richterné Goldfinger Vera

1. Mikor kezdtél el gyakorolni?
2018. április 23-án Balatoni-Huber Vera reggeli gerincjógája volt az első órám. Azért emlékszem ennyire pontosan, mert fontos fordulópontot jelentett az életemben, annyira pozitív volt az élmény.

2. Miért kezdtél el jógázni?
Egy hosszabb betegség után mindenképpen szükségét éreztem a rendszeres mozgásnak és olyan mozgásformát kerestem ami a gerincet karban tartja, testet-lelket feltölti energiával. Szépen lassan, de annál biztosabban újra erős, egészséges mindennapokat kaptam általa.

3. Miben segít neked a jóga?
Hamar észrevehető javulást tapasztaltam, a mellkasnyitó gyakorlatoknak köszönhetően könnyebbé vált a légzésem, testtartásom javult, szédülésem, fáradékonyságom elmúlt, az óra végi relaxációnak köszönhetően kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem. Derékfájásom enyhült, izmaim rugalmasabbak lettek, minden alkalommal energiával feltöltve hagyom el a jógatermet.

4. Milyen rendszerességgel jársz hozzánk és/vagy gyakorolsz otthon?
Hetente kétszer mindenképpen részt veszek Vera hétfő délelőtti gerincjógáján és péntek reggel Koller Kriszti prevenciós gerincjógáján. Amennyiben időm engedi a szombat reggeli Háry Zsófi féle gerincjógára is elcsábítom a barátnőmet. Pár alkalommal a szerda reggeli hatha jógán is jártam Veránál.

5. Hagytad-e abba a gyakorlást és ha igen, miért kezdted újra?
Rendszeresen járok, csupán 1-2 alkalom maradt el egyéb elfoglaltság miatt, azonban rögtön észrevettem a mozgás hiányát, így alig vártam már hogy újra eljussak az órákra.

5+1 Miért a Béke Ligete Jógastúdiót választod a rendszeres jóga gyakorláshoz?
Testileg, lelkileg feltöltő élmény minden alkalom. Maximális szakmai hozzáértés, precizitás, változatosság, türelem, figyelem, profizmus jellemzi a jógaoktató lányokat. Az órarend kialakítása mindenki számára lehetőséget biztosít, ha gyakorolni szeretne. A különböző egyéb programok, tanfolyamok további változatos időtöltést, fejlődési lehetőséget biztosítanak. Kedvencem volt a vegán főzőkurzus. 

Minden alkalommal rendkívül pozitív, lelkes, családias kis csapat jön össze az órákra. És ha már család...Anyukámmal együtt jöttünk az első jógaóránkra és néhány alkalommal ezelőtt csatlakozott hozzánk a 9 éves kislányom is, aki már az első saját jógabérletét is megkapta, így ezentúl 3-an együtt járunk lelkesen a jógaórákra.

Úgyhogy Mami, Dézsi Márta szeretném, ha Te lennél a következő a stafétában....

Ha szeretnéd az összes jógást megismerni, kattints IDE!

 

  

// OWNCODE 20170106