GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

1. Ha még sohasem jógáztam akkor is elkezdhetem?

Igen, a gerincjóga órákon sokan kezdők, nem fogsz "kilógni" a sorból! :)

2. Tanfolyam jellegűek az órák vagy bármikor csatlakozhatok?

A gyakorló órákhoz bármikor lehet csatlakozni, a tanfolyamokhoz nem (de ezt külön feltüntetjük az órarendeben).

3. Mit kell vinnem órára?

Kényelmes ruhát és csúszásmentes jógamatracot hozz magaddal! Ha fázós vagy a relaxáció alatt egy vékony pléd jól eshet!  Ha nem tudod, milyen matracot és hol vegyél, nálam is vehetsz. Ha még néhány hétig nem szeretnél venni, nálunk jelképes összegért kölcsönözhetsz is!

4. Hol vannak az órák ?

Belváros: Zalaegerszeg, Békeligeti út 1.  A Megyeháza Békeliget felőli szárnya, irodaház.  A terem az 1. emeleten van (van magasföldszint is), de a portán segítenek megtalálni.

HELYSZÍN

5. Kipróbálhatom, hogy nekem való-e a jóga?

Igen, az első alkalom ingyenes, gyere próbáld ki! Regisztrálj és küldök egy ingyenes Jóga Zalaegerszeg kupont ajándékba! REGISZTRÁCIÓ

6. Mikor és hol vannak órák?

Az aktuális órarendet megtalálod,  ha az ÓRAREND menüpontra kattintasz

7. Lehet bérlettel járni jógázni?

Igen, 4 alkalmas és 10 alkalmas bérletet lehet venni.  Ez azért nagyon fontos, mert ha egyszer elkezdtél jógázni, és fejlődni szeretnél, ajánlott, hogy rendszeresen járj.

A bérletek árát az ÁRLISTA menüpontban találod!

8. Hol használhatom fel a bérletem?

A bérlet minden, gyakorló órán felhasználható (a tanfolyamokon nem), így ha nem tudsz eljönni a megszokott időpontban, bármelyik másik időpontban is eljöhetsz! Így biztos, hogy fel tudod használni a bérletedet és biztos a fejlődés is!:) Hetente akár több alkalommal  is jöhetsz jógázni. Lásd az ÓRAREND menüpontot!

9. Mi az, hogy GERINCJÓGA és mire jó?

Ajánlom, hogy olvasd el a Kezdő vagyok, hol kezdjem? menüpontot, ott választ találsz a kérdéseidre! Ha nem, keress meg nyugodtan valamelyik elérhetőségen, hamarosan válaszolok!

10. Minden alkalommal be kell jelentkezni az órára?

2016. január 18-tól bejelentkezés nélkül jöhetsz!

11. Van alsó vagy felső korhatár?

Nincs, gyere el, próbáld ki, hogyan érzed magad közben és utána!

12. Lehet jógázni gerincsérvvel?

Javasoljuk, ha bármilyen egészségügyi problémával küzdesz, előtte konzultálj orvossal és csak szakorvos beleegyezésével vegyél részt az óráinkon.  

A Gerincjóga elsősorban egy PREVENTÍV, CSOPORTOS mozgásforma, a már kialakult elváltozásokat szakorvos illetve gyógytornász segítségével kell kezelni.

 

  

// OWNCODE 20170106