ÁSZF

Jognyilatkozat

FELHASZNÁLÓ HOZZÁJÁRULÁSAI: A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, Balatoni-Huber Vera egyéni vállalkozónak (továbbiakban: üzemeltető vagy szerző) a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és nézi (Skype, Youtube és egyéb videók) kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, amelyen az üzemeltető szerzőségét nem tüntetik fel. A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is. 

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy - mindenkor betartva az egyenlő bánásmódra vonatkozó jogi előírásokat - üzleti, versenytilalmi, pénzügyi vagy más bizalmi ill. konkurenciavédelmi okból ne nyújtson szolgáltatást egyes érdeklődőknek. Ebben az esetben erről tájékoztatja a megrendelőt. Így előfordulhat, hogy a honlaplátogató nem tud megrendelni terméket, szolgáltatást vagy tanfolyamot a Szolgáltatótól. Ilyen esetben a Szolgáltató vagy nem küld díjbekérőt a megrendelés után, vagy az automatikusan kiküldött díjbekérő alapján esetleg már befizetett szolgáltatási díjat a Szolgáltató visszautalja a vevő részére. Köszönjük ennek megértését és tudomásulvételét!

KÖTBÉR A JOGELLENES HASZNÁLATÉRT: Amennyiben weblapunk tartalmát, illetve a Szolgáltató által készített egyéb hang, írásos vagy videó anyagokat harmadik személyek honlapján, nyomtatott médiumokban, nyilvános előadásokon, vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon a weblap üzemeltetőjének engedélye hiányában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként napi 200.000 Ft + ÁFA, azaz napi kettőszázezer magyar Forint + ÁFA összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket.  Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2016. (Balatoni-Huber Vera oldaltulajdonos) A bizonyításhoz közjegyzői tartalomtanúsítást alkalmazunk a jogsértő költségére, amely közokirat.

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

ÜZEMELTETŐ ÉS JOGTULAJDONOS:  Jelen weboldal oldal üzemeltetője Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó Postacím: 8900 Zalaegerszeg, Göcseji-Pataki F. u. 24. I/7. Az ügyfélszolgálat ezen a címen érhető el: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.jogazalaegerszeg.hu és a www.belsokor.jogazalaegerszeg.hu  teljes szöveges és grafikus tartalma, a hírlevél sorozatok, (publikálásra való időpont nélkül) a letölthető anyagok, hanganyagok és videók szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó jogtulajdonát képezik.

A weboldal mindennemű tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, többszörözése, terjesztése, nyilvános előadása, illetve eltorzítása, megcsonkítása tilos, ideértve, de nem kizárólag, a bevételszerző tevékenységre való felhasználást is. A weboldal tartalma csak abban az esetben használható fel, ha ahhoz a szerző (Balatoni-Huber Vera) írásbeli hozzájárulását adta. Ilyen esetekben a szerző neve (Balatoni-Huber Vera) és a forrás (www.jogazalaegerszeg.hu vagy www.belsokor.jogazalaegerszeg.hu) kötelezően megjelenítendő, és csak a szerző által engedélyezett tartalom-részlet használható fel, kizárólag az írásbeli hozzájárulásban meghatározott feltételekkel, az így meghatározott módon, formában és terjedelemben.

KÖTBÉR A JOGELLENES FELHASZNÁLÁSÉRT: A forrás és a szerzőség megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, használat, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 200.000 Ft + ÁFA másolt, felhasznált oldalanként. A bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokiratnak minősül.

Feliratkozási feltételek, azok elfogadása, és az üzemeltető jogai

www.jogazalaegerszeg.hu vagy www.belsokor.jogazalaegerszeg.hu oldalán történő, hírlevélre való feliratkozás és bárminemű ingyenes anyag letöltése a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti. Az üzemeltető az NAIH-hoz bejelentett adatkezelő. Az ezekre való feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím személyes e-mailcím, amelyet kifejezetten azért adott meg, hogy arra leveleket, küldeményeket és információkat kapjon a szerzőtől.

A feliratkozással a felhasználó előzetes hozzájárulását adja ahhoz is, hogy a weboldalt üzemeltető Balatoni-Huber Vera egyéni vállalkozótól elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben Balatoni-Huber Vera egyéni vállalkozónak és alkalmanként a hasznos információk mellett további, akár más üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak. Az üzemeltető a leiratkozást minden értesítőjében biztosítja.

A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal vagy a konkurens piaci szolgáltató részéről történő feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a Jóga Zalaegerszeg (Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó) hírlevél olvasóinak köréből. Ezen döntés jogát az üzemeltető fenntartja, a törlés ellen semmilyen jogorvoslattal vagy kártérítéssel élni nem lehet, a felhasználó ennek ismeretében jelentkezik az adatbázisba.

Adatkezelés, adattárolás, biztonsági másolat

A feliratkozás önkéntesen történik. A feliratkozás dupla megerősítéses (úgynevezett kettős opt-in) rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk, és nem kezeljük.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan, a jogszabályoknak megfelelően kizárólag üzleti célhoz kötötten kezeljük, harmadik személynek a fentiekben említett információs kapcsolatok biztosításán kívül semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. A Leiratkozás gomb megnyomásával a felhasználó az adott témába tartozó tartalomról iratkozik le, és ezáltal e-mail címe aktívból inaktív státuszba kerül az adatbázisban. Az adatmódosítás vagy az adatbázisból való végleges és teljes törlési igény a felhasználó által kérhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre történő igény jelzésével.

A feliratkozáskor bekért, az NAIH-joz bejelentett kezelt adatok köre: vezetéknév és keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, telefonszám, számlázási címe, mindig az adat jogosultja általi megadás útján.

Adatkezelési számunk: NAIH-96828/2016.. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetenként üzleti partnereink hirdetéseinek küldésére használjuk, a jogosult által adott adatokat nem ellenőrizzük. A feliratkozó által önként megadott adatokat számítástechnikai és hírlevélküldő eszközeinken és szoftvereinket tároljuk, azokról (kizárólag a műszaki szükségszerűség miatt esetenként) biztonsági másolatokat képezünk és tárolunk.

Referencia vélemények, vásárlói ajánlások

Balatoni-Huber Vera részére, a termékekkel, előadásokkal, workshopokkal és tanfolyamokkal kapcsolatos referencia vélemények megadása önkéntes. A referenciát adó személy hozzájárul ahhoz, hogy személyes véleménye, a személyes adatainak feltűntetésével, azaz teljes nevével megjelenjen Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó érdekeltségi köreibe tartozó, a referencia tekintetében releváns weboldalakon, hírlevelekben, online és offline kampányokban, termékeken és marketing szóróanyagokon. A referenciát Balatoni-Huber Vera időbeli korlátozás nélkül jogosult használni, a weboldalain, hírleveleiben, fizikai termékein, valamit online és offline szóróanyagain. A referencia vélemény visszavonása esetén a szolgáltató a már felhasznált referenciát anonimizálja, a vállalkozás nevének és webcímének eltávolításával, valamint a teljes név helyett monogram feltűntetésével.

Termék és szolgáltatás megrendelési feltételek, meghiúsulási kötbér

’MEGRENDELÉS'-GOMB , ’PROFORMA’ SZÁMLA:  Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó által  üzemeltetett weboldal megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli. A megrendelő fizetési kötelezettségének köteles határidőre eleget tenni a visszaigazoló levélben található proforma számlán szereplő feltételeknek megfelelően. Ennek elmulasztása esetén minden esetben egyszeri, megrendelések esetén alkalmankénti 5.000 Ft meghiúsulási kötbért, megrendelt de, ki nem fizetett jelentkezések esetén pedig 100% kötbért számolunk fel, amely megegyezik a mindenkori képzés, szolgáltatás jelentkezési díjával, melyet a jelentkező a megrendelés gomb lenyomásával tudomásul vesz, ennek megfelelően a meghiúsulás esetén köteles megfizetni. A végszámlát a termék árának beérkezését követően személyesen adjuk át.  Amennyiben a megrendelt termék, szolgáltatás, tanfolyam, workshop ellenértéke a fizetési határidőig nem érkezik meg a bankszámlánkra, vagy készpénzben, a megrendelést minden előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük és postára adjuk a meghiúsulási kötbér számláját a jelen kikötés alapján, melyre a megrendelés során is felhívtuk a megrendelő figyelmét az online értékesítési eljárásban. Kintlévőségeink behajtását dr. Wolf László ügyvéd jogi útra terelve intézi az ország egész területén. 

MEGRENDELÉS ÉS SZERZŐDÉSKÖTÉS: A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak és a távollévők közötti kereskedelmi szabályok megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A termékek és szolgáltatások gyártója, fejlesztője Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó fenntartja maguknak a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül pl. versenyérdek ütközés miatt elutasítsanak. Ezen döntés jogát az üzemeltető fenntartja, a törlés ellen semmilyen jogorvoslattal vagy kártérítéssel élni nem lehet, a felhasználó ennek ismeretében jelentkezik az adatbázisba. 

KUPONKEDVEZMÉNYEK IGÉNYBEVÉTELE: Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó kedvezményes kuponja: az első jóga órára szóló INGYENES, AJÁNDÉK KUPON. A kupon kizárólag a megadott érvényességi időn belül váltható be, készpénzre nem váltható és más kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponokat kizárólag arra a szolgáltatásra lehet beváltani, amelyek a kuponon feltüntetésre kerültek. Több, adott időszakban érvényben lévő kedvezmény közül kizárólag egy fajta érvényesíthető.

SZERZŐI JOGOK – TÁJÉKOZTATÁS- KÖTBÉR: A megrendelhető termékek és szolgáltatások is szerzői jogvédelem alatt állnak. A jogtulajdonos szerző Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó.  A termékekről, szolgáltatásokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján, amelyhez a szerző ill. a jogtulajdonos előzetesen nem járult hozzá, és amelyen szerzőségük nem került feltüntetésre. Másolat, átdolgozás, a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértés elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori árának 200 (kettőszáz) szorosát tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak, első írásbeli felszólításra, az abban foglalt 3 vagy legfeljebb 8 napos határidőn belül.

Jelentkezés a képzésekre, meghiúsulási (lemondási) kötbér

JELENTKEZÉS, ’PROFORMA’ SZÁMLA, VÉGSZÁMLA: A képzésekre történő jelentkezés beérkezése után a regisztráció sikerességéről visszaigazoló e-mailt küldünk, amelynek végén megtalálható a díjbekérő "proforma számla". A proforma számlán szereplő összeget a jelentkező köteles a fizetési határidőn belül kiegyenlíteni. A végszámlát a részvételi díj beérkezését követően személyesen adjuk át. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás ellenértéke a fizetési határidőig nem érkezik meg a bankszámlánkra, a megrendelést minden előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük, és postára adjuk a meghiúsulási kötbér számlát. Kintlévőségeink behajtását dr. Wolf László ügyvéd jogi útra terelve intézi az ország egész területén, amely eljárást Balatoni-Huber Vera, egyéni vállakozó a tartozás keletkezését követő 8 napon belül átad az ügyvédnek.

Amennyiben 24 órán belül nem érkezik meg a jelentkezést visszaigazoló e-mail, célszerű felvenni ügyfélszolgálati munkatársunkkal a kapcsolatot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

A részvételi díj tartalmazza a képzésre történő belépést, részvételt, a képzésen biztosított frissítők (üdítő, kávé, aprósütemény, eseti jelleggel) költségét. A résztvevő jelentkezésével hozzájárul ahhoz, hogy adatait Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó tárolja és további információkat küldjön számára. 

KÉSEDELMES FIZETÉS, ADMINISZTRÁCIÓS DÍJ: A képzésekre való bejutás és a részvétel csak a határidőre teljesített befizetések esetén lehetséges. Ennek hiányában a jelentkező nem jogosult a képzéseken való részvételre. LEMONDÁSI FELTÉTELEK 5 NAP: A részvétel lemondása csak írásban lehetséges, legkésőbb a képzés előtt 5 nappal. Ennek elmulasztása esetén a jelentkező a teljes részvételi díjat köteles megtéríteni. A képzés napját megelőző 5 nappal korábban, a kizárólag írásban lemondott képzések esetén, a már kifizetett részvételi díj egy éven belül felhasználható egy következő alkalomra meghirdetett, eredetivel azonos képzésre. A befizetett képzések részvételi díjait nem áll módunkban visszatéríteni.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK 0-4 NAPON BELÜL, vagy LEMONDÁS NÉLKÜLI MULASZTÁS: A 0-4 napon belül, írásban lemondott programok tekintetében vagy lemondás nélkül az újabb - eredetivel azonos- képzésre való bejutás nem lehetséges. Minden további esetben a Megrendelő egy következő programon csak a meghirdetett részvételi díj 100%-ának befizetése után vehet részt, és az általa a lemondott képzésre befizetett részvételi díj visszatérítésére vagy továbbvitelére nincs lehetőség, és a be nem fizetett, de le nem mondott képzésdíjat is kiszámlázzuk részére (mivel a képzést a le nem mondott jelentkezésére tekintettel is szervezzük (ld. teremfoglalás. bekészítés, személyre szabott feladatok előkészítése stb.).

SZERVEZŐ MULASZTÁSA: Amennyiben a meghirdetett program a Szervező, vagyis Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó lemondása miatt hiúsul meg, akkor részvételi díj 100%-át visszautaljuk a befizető bankszámlájára. A visszautalás feltétele, hogy a Megrendelő a befizetésről kiállított számlát a lemondásról történő értesítést követően legkésőbb 15 napon belül postai úton juttassa vissza  Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó postacímére (8900 Zalaegerszeg, Göcseji-Pataki F. u. 24. I/7). A részvételi díjak visszautalása az eredeti számla kézhezvételét követő 8 napon belül történik meg, hacsak a Megrendelő úgy nem rendelkezik, hogy a már kifizetett összeget beszámíttatná konzultációra, egy másik képzésre.  Az ilyen igényekről minden esetben írásos megállapodás szükséges.

Képzésjelentkezések és termékmegrendelések visszautasítása

Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozónak joga van visszautasítani minden olyan jelentkezést vagy termékmegrendelést - ideértve a már kifizetett megrendeléseket és jelentkezéseket is -, amely üzleti érdekeit sértheti. (Például: hasonló területen tevékenykedő, konkurens, vagy annak tűnő cég megrendelése, jelentkezése esetén.) A már kifizetett, de utólagosan visszautasított megrendelések és jelentkezések esetében Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó a teljes összeget az eredeti számla visszahívása, majd annak kézhezvétele utáni 5 banki munkanapon belül visszatéríti a befizető részére. Ezen döntés jogát a Szervező fenntartja, a törlés ellen semmilyen jogorvoslattal vagy kártérítéssel élni nem lehet, a résztvevő ennek ismeretében jelentkezik a képzésre, és a szervező más hasonló, a szervező képzése helyett befizetett egyéb képzések díját sem téríti meg jelentkezőnek.

Balatoni-Huber Vera, egyéni vállalkozó

Zalaegerszeg, 2016.

 

  

// OWNCODE 20170106