Fejes Ágnes1. Mikor kezdtél el gyakorolni?
2011-12 környékén jártam pár jóga órára, kipróbálni, nekem való-e. Gyakorolni, vagy inkább rendszeresen jóga órán jógázni kisebb-nagyobb megszakításokkal 4 éve kezdtem.

2. Miért kezdtél el jógázni?
A Hamburgerben Szakony Judit tanárnő még azzal fenyegetett, hogy bukni fogok testnevelésből ezzel a hozzáállással a Zrínyiben. Volt igazsága, mert annyira nem volt fontos dimenzió az életemben a sport, a kondíció.  40 évesen el kezdtem félni a fizikai leépüléstől és kiszolgáltatottságtól, akkor sok mindent kipróbáltam. Ez maradt meg. Az elején úgy éreztem, hogy ez a „kicsit mozgás” lesz az én edzésem. Aztán később rájöttem, hogy ezt a nem túl megterhelő „tornát”, milyen intenzív koncentrációval lehet jól csinálni, és hogy egy ászána pontos megtartása milyen kemény fizikai munka.

3. Miben segít neked a jóga?

Bővebben...

Hóbor Nikolett

 

1. Mikor kezdtél el gyakorolni?

Verához 2013 áprilisa óta járok. A gyakorlásom igazából ettől az időponttól tartom „valós” gyakorlásnak, hisz innentől kezdtem kapni a valós tanítást, az addigi „gyakorlások” csak testgyakorlások voltak, e messze álltak a jóga tanításaitól…

2. Miért kezdtél el jógázni?

Bővebben...

Veczkó Zsuzsanna

1. Mikor kezdtél el gyakorolni?
2015 szeptemberbem az első (ingyenes) óra után úgy éreztem, ide jönnöm kell.  Kádár Zoli tanfolyamára kezdtem járni. Év végétől Vera óráin is részt vettem.  Nyugdías életem első döntése vollt.

2. Miért kezdtél el jógázni?
Rendszeresen soha nem sportoltam. Szükségét éreztem valamiféle  "karbantartás"  -t  elkezdeni.

3. Miben segít neked a jóga?

Bővebben...

Dézsi Márta1. Mikor kezdtél el gyakorolni?

Jógázni, már közel 20 éve kezdtem.  Akkori mesterem Dr. Kovács László a Samadhi Kör tagja, a homeopátiával, kineziológiával foglalkozó orvos volt.  A Béke Ligete jógastúdiót második éve látogatom.

2. Miért kezdtél el jógázni?

Bővebben...

 

  

// OWNCODE 20170106