Gyógynövény jóga tanfolyam- alap és haladó egyben (Kód:2018/9)

Gyógynövény jóga tanfolyam- alap és haladó egyben (Kód:2018/9)

Időpont: szombaton 2018. november 17. 10:00-17:00

Helyszín: Béke Ligete Jógastúdió, Zalaegerszeg

Oktató: dr. Ferenczi Adrienn

szakgyógyszerész, keleti-nyugati gyógynövényismeret oktató, diplomás Ayurveda szakértő és szaktanácsadó, a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány szakértője, a Gyógynövény Jóga alapítója.  2010-ben végeztem gyógyszerészként. Az egyetemen szerzett sokrétű és magas színvonalú "nyugati" tudást 2014-től keleti ismeretekkel egészítettem ki és posztgraduális diplomát szereztem ayurveda- holisztikus gyógyászatból. Az ayurveda testvértudományainak alapjaival és filozófiájával (védikus asztrológia, jóga) is megismerkedtem, melyeket folyamatosan fejlesztek.

Több mint egy éve tanítok keleti és nyugati gyógy -és fűszernövényismeretet Budapesten és az ország több nagyvárosában, hogy minél több emberrel ismertessem meg a természetes gyógymódokat. Szeretném a keleti tudást közelebb hozni az emberekhez. Úgy gondolom, a nyugati tudás a keletivel együtt alkot kerek egészet. Ezért tanítom mindkettőt az érdeklődőknek.

Gyakorlatias tudást adok át, hogy a tanítványaim természetes alapú készítményeket tudjanak előállítani keleti és nyugati alapanyagokból.

 

Védikus gyógynövényismeret:

Az ayurvedikus gyógyászat egyik legfontosabb része a gyógynövény-terápia. A holisztikus szemlélet alapján az egészségmegőrzés három alappillére közül az egyik a gyógynövények helyes használata.

Mit, mivel, hogyan és mikor használunk? Milyen gyógynövényeket használnak az ayurveda orvosok? Milyen gyógynövények kerülnek az ayurvedikus masszázsolajokba?

Ehhez ismernünk kell az ayurveda alapjait, a gyógynövény energetikát, az ízeket, a gyógyszerformákat és természetesen a keleti gyógynövények hatásait és tulajdonságait. 

Ismerkedjünk meg velük együtt! 

Az előadáson megismerkedhettek a keleti és nyugati gyógynövényeket alkalmazási lehetőségeivel.

"A növények szerepe, hogy Életre változtassák a Fényt. Az emberi lényeké, hogy tudatosságra, Szeretetre változtassák az Életet...Az emberi lény a tudatosság növénye...Amint fent, úgy alant; az egész világmindenség a fény metamorfózisa." Dr. David Frawley, Dr. Vasant Lad

Részvételi díjak:


Koránkelő kedvezménnyel
(2018. augusztus 8.-augusztus 21. éjfélig)


14.990- helyett

11.990- Ft


Normál áron
(2018. augusztus 22.-szeptember 10. éjfélig)


14.990.- helyett
13.990- Ft


Későnkelő áron
(2018. szeptember 11.-től)

 


14.990.- Ft

A helyek száma limitált, a jelentkezést 20 fő jelentkezésekor a jelentkezési határidő előtt lezárjuk.  

Ha az összes tanfolyamra kíváncsi vagy, kattints ide: TANFOLYAMOK

Ha nem tanfolyamra szeretnél jelentkezni, hanem órarendi órára jönnél, nézd meg az ÓRARENDET itt. Az első alkalom ingyenes!

 

  

// OWNCODE 20170106